31
submitted 1 year ago by midas@ymmel.nl to c/thenetherlands@feddit.nl
all 15 comments
sorted by: hot top controversial new old
[-] Flashback956@feddit.nl 18 points 1 year ago

Heb het hele verhaal meegekregen als Apollo gebruiker. Ik vind het heftig hoe Reddit gereageerd heeft, zeer respectloos. Het geeft opnieuw aan hoe veel macht grote bedrijven hebben op het internet. Gezien alles heb ik besloten Reddit vaarwel te zeggen en Lemmy uit te proberen. In het begin was het onwennig en de iOS app (Mlem) was op zijn zachts gezegd best slecht. Nu, enkele weken verder, is de app stukken beter en heb ik genoeg content om doorheen te scrollen tijdens het bezoek aan de 'kleine ruimte'. Ik heb het gevoel dat Lemmy zomaar uit kan groeien tot iets groots, misschien wel het nieuwe Reddit.

[-] JVT038@feddit.nl 12 points 1 year ago

Mooi om te zien dat Nederlandse media het drama op Reddit ook rapporteert. Ik betwijfel dat dit Huffman erg veel zal uitmaken, maar ik denk wel dat mits er genoeg negatieve pers is over Reddit en/of zijn leiderschap bij Reddit, dat hij vanzelf wel begint te zien dat de API-veranderingen echt problematisch gaan worden.

[-] Geelgroenebroccoli@lemmy.world 2 points 1 year ago

Hoe langer dit gedoe aanhoudt, hoe minder vertrouwen ik heb dat het Reddit leiderschap van mening gaat veranderen. Erg jammer.

[-] Cuteblooded@programming.dev 1 points 1 year ago

Ik ben er ondertussen redelijk zeker van dat ze hun keuzen niet meer gaan terugdraaien. Al zouden ze dat wel doen denk ik niet dat apps zoals Apollo nog terug zullen komen.

Ik heb zelf sinds 1 juli niet meer op reddit ingelogd, maar heb mezelf nog niet zo ver kunnen krijgen mijn account van 8 jaar te verwijderen.

[-] madjo@geddit.social 6 points 1 year ago

RIP reddit, ik ga je niet missen

this post was submitted on 30 Jun 2023
31 points (97.0% liked)

theNetherlands

1831 readers
6 users here now

Welkom op c/theNetherlands! Voor het delen van alles gerelateerd aan Nederland: nieuws, sport, humor, cultuur en vragen.

Welcome to c/theNetherlands! For sharing anything related to the Netherlands: news, sports, humor, culture and questions.

founded 1 year ago
MODERATORS