Tuo verotusmalli on edelleen kapitalistista (=tuotantovälineet yksityisomistuksessa) sekataloutta. Jos haluat muualle kapitalismista, tarvitsee muuttaa tuotannonvälineiden omistusrakennetta.
Yksi todella hyvä 8 episodin historia-podcast on Ultra. Se kertoo fasismista Yhdysvalloissa ennen ja toisen maailmansodan aikana. Aika kiehtova ja uskomaton tarina.
Jossain tv-sarjoissa on esiintynyt historiallisia henkilöitä ja juonikuvioita jotka mainitaan tässä podcastissa, mutta koko tarina on uskomattoman kiehtova.
Hyvinvointitappion ei tarvitse olla "keinotekoinen". Kun tuotettua hyödykettä ei tuoteta optimaalinen määrä, syntyy hyvinvointitappiota.
Jos, huom. jos, kuluttajat keksivät sähkölle käyttöä joka on korkeampi kuin sähkön tuottamisen aiheuttama kustannus hyvinvointitappiota ei tule, mutta en usko että näin on. Pitäisi keksiä keino laittaaa sähköenergiaa talteen. Autot lataukseen!
Tästä tulee hyvinvointitappiota jos kuluttajat eivät keksi arvokasta käyttöä sähkölle eikä ole mahdollisuutta varastoida energiaa.
Mitä tulee kapitalismin jälkeen? Vero% kasvattamisen tai kansalaispalkan ymmärrän, mutta jos tulee täysin uusi järjestelmä, vähän kuumottaaa ajatella että suunnataan pääosa yhteiskunnan resursseista poliittisen päätöksenteon kauuta.
"postkapitalismi" termi tuli yleiseen käyttöön 1905, se oli keksitty jo paljon aikaisemmin.
Espoossa ei osata edes kaavoittaa urbaania kerrostaloaluetta.
Sinänsä hieno ja kerrrostaloasunto lapsiperheelle jossa kaksi alinta kerrosta on parkkihallia, ympärillä ei mitään palveluita. Ympärillä vain leveitä katuja ja autojen parkkipaikkoja ja samanlaisia kerrostaloja. No metroon pääseen jos ylitää nelikaistaisen kadun. Menetetään sekä urbaanin keskusta-asumisen edut, että nukkumalähiön edut.