11
submitted 9 months ago by ooszyj@feddit.dk to c/nyheder@feddit.dk
you are viewing a single comment's thread
view the rest of the comments
[-] ooszyj@feddit.dk 8 points 9 months ago* (last edited 9 months ago)

Det er historier som denne der gør, at jeg er meget meget skeptisk overfor disse new age / wellness woo grupperinger, der er skabt af, eller har udpeget en nulevende person som deres åndelige leder. Historien er spækfyldt med eksempler på, at det sjældent fører noget godt med sig.

~~For god ordens skyld skal det siges, at den danske skole der hørte under ham nævnt i artiklen, tilsyneladende ikke har nogen dårlige historier.~~

Edit: Ja, den er god nok som @leds@feddit.dk skriver, så har der været historier i 2013 omkring den danske yogaskole. Her blev de anklaget for at manipulere kvindelige medlemmer, bl.a. til at deltage i sex-chats. Det var mig der var lige lovlig hurtig tidligere.

[-] leds@feddit.dk 4 points 9 months ago

Måske (fra artiklen)

I 2013 anklagede tidligere medlemmer i et program på TV 2, skolen for at manipulere kvinder til blandt andet at deltage i sex-chats på nettet.

Men jeg er enig i hver gang en person bliver set som en gud gør det galt

[-] ooszyj@feddit.dk 2 points 9 months ago

Du har ret. Jeg har lavet en tilføjelse til min kommentar.

[-] HejMedDig@feddit.dk 4 points 9 months ago

Selv hvis den danske afdeling ikke har nogle dårlige historier, så er den stadig hel gal, når en yoga skole beskylder andre for at drive heksejagt mod dem, og blankt afviser alle anklager mod deres leder, uden at vil gå i dialog med pressen

Hvis en 71-årig ~~knalder~~ indfører teenagepiger, efter at have fået dem til at sende billeder af dem selv i undertøj burde der ringe nogle alarmklokker

You're doing yoga wrong

[-] ooszyj@feddit.dk 3 points 9 months ago

Yuck, "indfører", det er så nasty.

Selv hvis den danske afdeling ikke har nogle dårlige historier, så er den stadig hel gal, når en yoga skole beskylder andre for at drive heksejagt mod dem, og blankt afviser alle anklager mod deres leder, uden at vil gå i dialog med pressen

Ja, der er mange måder at forholde sig til, og svare på anklager. At afvise dem samt afvise at gå i dialog med pressen virker ikke som den mest overbevisende taktik i dette tilfælde. Lederen af den danske og svenske gren af skolen er en direkte "lærling" af den 71-årige anholdte guru.

this post was submitted on 10 Dec 2023
11 points (100.0% liked)

Nyheder

675 readers
53 users here now

For alle nyheder, hvad end de måtte omhandle.

Regler

1. Brug artiklens titel

Titlen på indlæg skal være titlen på nyhedsartiklen der linkes til. Du må dog gerne oversætte titlen hvis den ikke er på dansk, så længe oversættelsen er retvisende. En alternativ titel (fx i tilfælde af clickbait) eller vigtig supplerende information kan angives i kantede parenteser. Fx: "Clickbait titel [Beskrivende titel]". Dette sikrer at titlen på artiklen ikke er misvisende.

2. Brug ikke tekstfeltet ("body")

Link udelukkende til artiklen og brug ikke tekstfeltet ("body" på engelsk). Hvis du vil tilføje noget, så skriv en kommentar. Dette sikrer at debatten foregår fra et neutralt synspunkt der tager udgangspunkt i artiklen, og ikke en bestemt vinkling skrevet i tekstfeltet. Undtagelse: Det er tilladt at dele et referat af en artikel bag betalingsvæg i tekstfeltet.

3. Kun nye artikler

Artikler skal være mindre end en uge gamle. Dette sikrer at artikler faktisk er nyheder.

4. Debat-indlæg og andet skal markeres

Det er tilladt i et begrænset omfang at indlægge artikler der ikke som sådan er nyhedsartikler (fx debat-indlæg), men sådanne artikler skal markeres med [Debat] el. lign. mærkat i titlen af indlægget inden titlen på artiklen. Dette sikrer at brugere er klar over den potentielle højere bias der kommer fra debat-indlæg og sikrer at debat-indlæg ikke bruges til at skubbe en agenda.


Husk også at følge Feddit.dks generelle regler.

founded 1 year ago
MODERATORS