10

Det er mandag, mine bekendte. Inspireret af https://feddit.dk/post/257712

På hedengangne dailyrush havde vi et par populære tråde, en hvor man kunne skrive, hvad man lige havde set af film og serier, og en anden med hvad man lige havde læst, og endnu en til spil man lige havde spillet.

Én ugentlig tråd med titlen “jeg har lige læst/set/spillet/hørt”, og så kunne man ellers give sin uforbeholdne mening om alt fra film og spil til podcasts og bøger.

Denne tråd oprettes automatisk af botten hver mandag kl 6.

top 6 comments
sorted by: hot top controversial new old
[-] bobslaede@feddit.dk 7 points 1 month ago

Jeg er gået i gang med at læse Seveneves af Neal Stephenson. Den er lang, men indtil videre ret spændende :)

[-] SorteKanin@feddit.dk 5 points 1 month ago

Længe siden jeg har læst den men kan godt huske lidt. Jeg vil sige jeg havde forventet noget lidt andet og at den til tider blev lidt for underlig/bizar på nogle måder, men den er okay.

[-] SorteKanin@feddit.dk 7 points 1 month ago

Jeg er lige startet med at se Frieren, en relativ ny anime der hurtigt er steget til tops på MyAnimeList. Kun 4 episoder inde, den er meget hyggelig indtil videre :)

[-] President_Pyrus@feddit.dk 6 points 1 month ago

Jeg er gået lidt i efterretningsmode og har hørt Agent Storm, som handler om Morten Storms tid som radikal islamist og senere agent for PET, og er nu gået i gang med Spion i Blodet: Frank Jensens Liv med Hemmeligheder. Frank Jensen har været operativ chef i PET under Jakob Scharf, så den er også meget interessant. Mon ikke jeg får hørt Syv år for PET bagefter.

[-] Underbroen@feddit.dk 5 points 1 month ago

Jeg er blevet færdig med Robin Hobbs Snigermorders Lærling og overvejer at gå videre med 2eren, selvom 1eren var en smule undervældende. Universet var ikke "magisk" nok, historien udviklede sig episodisk og plottet blev mere eller mindre reddet med en deus ex machina. Derudover læser jeg Erlend Loes tredje bog om Doppler og det er altid... interessant. Absurd samfundskritisk på norsk er slet ikke dårligt.

[-] EvilCartyen@feddit.dk 4 points 4 weeks ago

Jeg er lige blevet færdig med La Place af Annie Ernaux - den var god og jeg lærte meget fransk af den, så nu skal jeg i gang med en ny fransk bog. Det bliver enten en Ernaux mere eller en krimi af Yasmina Khadra, tror jeg. Hælder til Khadra for ligesom at få et skift i fortællestil.

this post was submitted on 12 Aug 2024
10 points (100.0% liked)

Feddit.dk

937 readers
22 users here now

Et meta-forum for nyheder, meddelelser og debatter omkring Feddit.dk i sig selv.

Man er også velkommen til at poste her hvis der ikke er nogen andre fællesskaber der passer.

founded 1 year ago
MODERATORS